Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών και την 6η ΕΜΑΚ

Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών και την 6η ΕΜΑΚ

Συνάντηση με το προσωπικό τoυ Πυροσβεστικού Σώματος και της 6ης ΕΜΑΚ.

Περιποιεί ιδιαίτερη τιμή να συναντιέσαι με το προσωπικό τoυ Πυροσβεστικού Σώματος και της 6ης ΕΜΑΚ, τμήματα της πολιτικής προστασίας με υψηλή ειδίκευση και αυξημένο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, που δρουν στην περιοχή μας.

Στα πρόσωπά τους, διέκρινα την αυταπάρνηση και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος.

Συνοδευόμενος από τον πρώην αντιστράτηγο και επίτιμο υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και πρώην διοικητή της 6ης ΕΜΑΚ, Κώστα Κυριακόπουλο, καθώς και από τον

πρώην αντιστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ., Ανδρέα Αποστολόπουλο, εξέφρασα τις ευχαριστίες μου και βαθιά ευγνωμοσύνη για το έργο που επιτελούν, και μέσω αυτών στην αποστολή που πρόσφατα πήρε μέρος στις επιχειρήσεις διάσωσης στις βαριά σεισμόπληκτες περιοχές του Χατάι και της Αντιόχειας, ορίζοντας στην πράξη το τι σημαίνει αλληλεγγύη και ανθρωπιά, ξεπερνώντας τα όρια του καθήκοντος μιας εργασίας.

Ταυτόχρονα από την συζήτηση μαζί τους έγιναν ακόμη πιο κατανοητοί ως όροι για να επιτελέσουν καλύτερα τις υπηρεσίες τους, η ανάγκη ενίσχυσης της 6ης ΕΜΑΚ σε έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή, παράλληλα με την απαραίτητη μετεγκατάσταση σε χώρους πιο λειτουργικούς.

Όπως και η επίσης αδήριτη ανάγκη ίδρυσης 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού στην Πάτρα, την τρίτη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της Ελλάδας.