Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελεί για μένα το ηθικό, πολιτικό και κοινωνικό καθήκον

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελεί για μένα το ηθικό, πολιτικό και κοινωνικό καθήκον

Ανακοίνωση του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.

Ανακοινώθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 η πλειονότητα των ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις επικείμενες εθνικές εκλογές και έχω την τιμή να είμαι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη δημοκρατική Αχαΐα, μαζί με όλες και όλους τους συνοδοιπόρους συντρόφισσες και συντρόφους, αποτελεί για μένα το ηθικό, πολιτικό και κοινωνικό καθήκον να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στο γύρισμα σελίδας του τόπου μας για τη μεγάλη προοδευτική αλλαγή.

Τα τελευταία 4 χρόνια, από τότε που ο αχαϊκός λαός με ανέδειξε στην τρίτη εκλόγιμη θέση, το 2019, έχω περιοδεύσει από άκρη σ’ άκρη στον νομό μας και έχω μιλήσει με όλους τους συμπολίτες μας από όλα τα κοινωνικά στρώματα και έχω αφουγκραστεί τα προβλήματά τους. Το αίτημα για Δικαιοσύνη παντού είναι διάχυτο στην κοινωνία.

Γι’ αυτό οι επερχόμενες εθνικές εκλογές θα είναι πρωτίστως μια μάχη για τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια. Μια μάχη για να γκρεμιστεί αυτό το δυστοπικό και οργουελικό σκηνικό, της μεγάλης θεσμικής έκπτωσης και της διάλυσης της κοινωνίας, που μας έχει επιβάλει η «επίορκη Μητσοτάκης Α.Ε.».

Θα είναι επίσης μια μάχη για την επανάκτηση των κοινωνικών μας κεκτημένων και την πρόσβαση στα δημόσια αγαθά· την υγεία, την παιδεία, την περίθαλψη. Μια μάχη για το δικαίωμα στην εργασία και την προστασία της α’ κατοικίας από τους πλειστηριασμούς. Μια μάχη για την ελληνική ύπαιθρο και την αγροτιά μας που χειμάζεται από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και την ανεξέλεγκτη κερδοσκοπία. Μια μάχη για τους νέους ανθρώπους που έρχονται από το μέλλον.

Γιατί αυτά είναι τα πραγματικά και μεγάλα διακυβεύματα το 2023. Και με βάση αυτά ο ελληνικός λαός πρέπει να κάνει τη επιλογή του. Οι μεγάλες προκλήσεις είναι μπροστά μας και σε αυτές πρέπει να είμαστε παρόντες και μαζί, γιατί η ιστορία δεν μπορεί να περιμένει. Με Αντίσταση και Αλληλεγγύη για την Αλλαγή.

Με τη σκευή, λοιπόν, των 35 χρόνων μάχιμης ιατρικής και ενασχόλησης με τα κοινά σε όλες τις βαθμίδες, πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μας, που με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, με εντιμότητα και ήθος, αξίες που έχω από την οικογένειά μου, καθώς και με την αγάπη μου για την Αχαΐα και την πατρίδα μας, σας ζητώ να συστρατευτούμε στον κοινό αγώνα για την αυριανή κυβέρνηση των νικητών και όλης της κοινωνίας.

Για Δικαιοσύνη Παντού με Αξιοπρέπεια και με τον Άνθρωπο στο επίκεντρο, δίνουμε τη μάχη για την ελπίδα και το μέλλον μας!

Γιατί το αύριο είναι τώρα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *